Bloemen en creaties

Bloemen kopen in regio Wontergem of Oost-Vlaanderen? Kom even langs bij De Verbloemde Hoeve en bewonder ons aanbod aan verse bloemen en planten, speciaal voor u geselecteerd.

Frisse boeketten

Uw vrienden of familie verrassen met een heerlijk geurend boeket is altijd een succes! In De Verbloemde Hoeve vindt u tal van frisse boeketten in verschillende tinten en bloemsoorten. Inspiratie nodig? Uit ervaring weten we dat een boeket met lelies altijd scoort! Bekijk ook zeker even onze galerij. Op zoek naar hét perfecte boeket voor uw geliefde? Met onze boeketten verovert u haar hart! Van subtiele boeketten in roze en witte tinten met anemonen, hyacinten of tulpen tot een luxueuze ruiker rozen, onze boeketten doen elk vrouwenhart smelten. Graag iets persoonlijks? De Verbloemde Hoeve maakt het boeket van uw wens. Geen tijd om langs te komen in onze winkel? Bestel uw boeket telefonisch en wij leveren uw bloemen aan huis!

Decoratie en gelegenheidswerk

Een prachtig boeket van verse snijbloemen met een zacht bloemenaroma is gegarandeerd een meerwaarde voor uw interieur. Of liever een fris bloemstuk geïnspireerd op het seizoen? Breng een bezoekje aan onze winkel in Wontergem en maak uw keuze. Binnenkort een speciale gelegenheid op de agenda? Met veel liefde voor de bloemschikkunst voorzien we bloemendecoratie en versiering voor trouwfeesten, doopfeesten, communies, verjaardagsfeesten, jubileum, … Bloemen kopen voor uw feest? Wij luisteren graag naar uw wens! Neem even contact met ons op of kom even langs in de winkel om de mogelijkheden te bespreken.